Ebook Protokol Bebas PCOS – CS Leaflabs

Apa itu PROTOKOL BEBAS PCOS?

Walaupun apa yang anda mungkin telah diberitahu, bukti menunjukkan tidak mustahil untuk mencapai berat badan yang sihat, membersihkan jerawat anda, mengawal kitaran haid anda, menghentikan pertumbuhan rambut yang berlebihan atau hamil dengan PCOS.

Protokol Bebas PCOS ialah panduan langkah demi langkah berasaskan bukti saintifik sebanyak 108 halaman yang dicipta berdasarkan program individu untuk membalikkan gejala anda demi kesejahteraan fizikal dan metal anda. 

Buku ini meringkaskan lebih daripada 100+ kajian tentang PCOS ke dalam protokol 4 langkah mudah untuk menyokong gejala unik ANDA.

  • Anda tidak perlu mengamalkan diet yang melampau,  

  • Anda tidak perlu berhenti mengambil makanan yang anda gemari, 

  • Anda tidak perlu merombak sepenuhnya gaya hidup anda.

Sudah tiba masanya untuk mengawal semula hidup anda dengan BEBAS daripada PCOS dengan menggunakan panduan berasaskan  sains.

Kindle in the hands of a woman_Pink Love Yourself Motivational Book Cover (1).png

 Pihak CS Leaflabs akan menghantar email bersama dengan link muat turun ebook dalam dalam masa 1 jam

DOWNLOAD

Ini adalah panduan baru untuk wanita di Malaysia untuk bebas daripada masalah PCOS!

Rawatan Lingkaran Simptomatik.png

Rawatan Lingkaran Simptomatik (2).png

Soalan yang sering ditanya (FAQ)

Buku ini untuk siapa?

Buku panduan ini untuk untuk 2 golongan wanita yang berada dalam situasi berikut Mereka yang telah menghidapi PCOS untuk jangka masa yang lama dan mencari solusi yang berkesan dan berdasarkan bukti sainftik.Ia juga untuk wanita yang baru di diagnos dengan PCOS dan ingin mengelakkan semua maklumat yang salah tentang PCOS

Apa itu Protokol Bebas PCOS?

Buku Panduan Protokol Bebas PCOS merupakan panduan berdasarkan bukti saintifik yang telah digunakan oleh lebih daripada 6500 wanita untuk meyeimbangkan hormon dalam badan. Menggunakan Protokol Bebas PCOS, wanita ini telah dapat mendiagnosis punca PCOS mereka dan merawat keseluruhan sistem badan mereka secara holistik, bukan hanya gejala mereka. Protokol Bebas PCOS adalah berdasarkan kajian dan sains tentang cara menyembuhkan PCOS. Protokol ini telah mengambil masa bertahun-tahun penyelidikan dan meletakkannya dalam rangka kerja yang mudah diikuti yang boleh diikuti dan dilaksanakan oleh sesiapa sahaja.

Bagaimanakah ini berbeza daripada semua program PCOS lain di luar sana?

Protokol Bebas PCOS berbeza daripada program lain kerana ia mempunyai 100% maklumat yang anda perlukan untuk menyembuhkan PCOS anda. Kebanyakan program dalam talian menawarkan petua kecil dalam usaha untuk membuat anda membayar sesuatu yang lebih mahal. Matlamat Protokol Bebas PCOS adalah untuk memberikan maklumat yang anda perlukan pada harga yang berpatutan. Misi kami adalah untuk membantu setiap penghidap PCOS di dunia, dan kami boleh melakukannya dengan program ini.

Apakah kandungan dalam buku ini?

Buku ini merangkumi topik berikut Mengenalpasti jenis PCOS yang anda hidapi, Rawatan yang di reka khas berdasarkan Jenis PCOS anda , Diet Plan untuk jenis PCOS anda dan Senaman untuk PCOS

Pihak CS Leaflabs akan menghantar email bersama dengan link muat turun ebook dalam dalam masa 1 jam

DOWNLOAD

Your cart is currently empty.
Continue shopping